Schoolfoto Productie
Wie zijn wij
 
Schoolfotoproductie is een vernieuwde samenwerking tussen fotograaf en het afdruklab met daarin een frisse blik op de huidige markt, die snel kan inspelen op veranderingen en wensen van de klant.
Door een samenwerking van diverse proffesionals met ieder een eigen specialiteit, wordt er een stevig draagvlak gecreeerd voor alle zaken die belangrijk zijn voor het beste resultaat. In de huidige markt van schoolfotografie missen wij niet de spontaniteit van het kind gecombineerd met de beste foto.
Fotografen die samen werken met een profesioneel Foto Lab.
 
Werkwijze
 
Schoolfotoproductie streeft ernaar om altijd met 2 personen op school te zijn, dat is uiteraard een fotograaf en een medewerker die de planning verzorgd, zodat u als school eventueel geen hulpouders meer hoeft te regelen. De planning wordt van te voren met uw organisatie gemaakt, zodat er, op de dag van fotograferen, een efficiente manier van werken ontstaat. In de ochtend bouwt de schoolfotograaf de set op, u geeft van te voren aan welke achtergrond u wilt hebben, zodra de set staat kunnen we starten.
De ervaren en kindvriendelijke medewerker die de planning verzorgd, zal ook de kinderen begeleiden, waardoor er een rustige sfeer ontstaat en ieder kind kan schitteren voor de camera.
 
Wat bieden wij:
 
Studio kwaliteit fotografie
Eventueel meerdere opnames per kind
Mooi Online bestelsysteem
Keuze om zelf pakket samen te stellen
Kindvriendelijke fotografen
Duidelijke communicatie 
Schoolfotoproductie verzorgt alles zelf, van print tot inpak

Gegevens:
 
Fotografie   Ton Lentz - Ron Gruyll - Patrick Hesse
Foto Lab     Timo    eigenaar Foto Lab XL
 
Adresgegevens Foto Lab
 
IJweg 507F
2143 CL Boesingheliede
 
Telefoon Foto LAb: 
023-5762064
 
Emailadres:
fotolabxl@gmail.com
 
 
KvK nummer: 34190041
BTW nummer: 1906.50.230.B.01